ΠΑΣΚΕ ΕΥΔΑΠ 

Το απόλυτο τίποτα

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Είχαμε αναφέρει ότι η παράταξη της ΠΑΣΚΕ διαχρονικά δίνει σε κάθε νέα Διοίκηση ένα χρονικό περιθώριο ώστε να έχει την ευκαιρία να βρει τον «βηματισμό» της.


Σε λίγους μήνες η Διοίκηση του υπερταμείου, τα «καταξιωμένα» αυτά στελέχη της αγοράς που ήρθαν με όλες τις περγαμηνές, κλείνουν δύο χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας μας.

Δύο χρόνια πλούσιου έργου!!!

  • Πενταπλασίασαν σχεδόν το μισθολογικό κόστος που πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ για την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από 57.000 € στα 248.000 €
  • Παρόπλισαν εντελώς το Διοικητικό Συμβούλιο και ανέλαβαν όλες τις αρμοδιότητες
  • Γέμισαν την ΕΥΔΑΠ ακριβοπληρωμένους συμβούλους με κόστος πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ
  • Η εργολαβία της Ψυττάλειας είναι ακόμα στον «αέρα» και το κόστος το πληρώνει η ΕΥΔΑΠ
  • Η σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο ακόμα δεν έχει υπογραφεί
  • Μετά από τις εισηγήσεις των συμβούλων, εγκρίθηκε τον Νοέμβριο του 2020 το νέο οργανόγραμμα «για να μπορέσει η εταιρεία να ανταποκριθεί στις ευκαιρίες και προκλήσεις του μέλλοντος με βάση τους τρεις στρατηγικούς της άξονες, την ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ανάπτυξη», ένα τεράστιο οργανόγραμμα που αυξάνει κατά πολύ το λειτουργικό κόστος, που θα είχε ισχύ από 1-1-2021

Ένα οργανόγραμμα που το μελετούσαν ενάμιση χρόνο, έλαβαν υπόψη τους τις προτάσεις των συμβούλων με το ανάλογο κόστος βέβαια, τις βέλτιστες πρακτικές οργάνωσης εταιρειών διαχείρισης υποδομών, ….  και πάνω από όλα την εμπειρία που απέκτησαν (;;;) κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους σε σχέση με τις λειτουργίες της εταιρείας.

Περιμέναμε λοιπόν μετά από τόση «μελέτη» μια και είναι το μοναδικό έργο που έχουν να επιδείξουν τα δύο αυτά χρόνια της παρουσίας τους στην ΕΥΔΑΠ, να είναι έτοιμοι για την εφαρμογή αυτού του υπέρογκου και πρωτοφανούς για τα χρονικά της ΕΥΔΑΠ οργανογράμματος.

Η 1η Γενάρη έγινε 1η Απρίλη, αλλά αυτό μάλλον ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο τους αφού η 1η Απρίλη έγινε 31η Δεκέμβρη!!!

Τέσσερις μήνες μετά την ψήφιση του οργανογράμματος δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την επικαιροποίηση και καταγραφή του αντικειμένου και των αρμοδιοτήτων των νέων οργανωτικών μονάδων που δημιούργησαν (!!!) και δεν έχουν ολοκληρώσει ούτε καν την προκήρυξη των νέων θέσεων ώστε ο σύμβουλος να προχωρήσει την αξιολόγηση του προσωπικού για την στελέχωση των θέσεων.

Και έρχεται ο Διευθύνων με μία 10σέλιδη απόφαση να ορίσει μία ολόκληρη στρατιά από «εκτελούντες χρέη» μόνο και μόνο για να προλάβει την ημερομηνία της 1ης του Απρίλη.

Οι γενικοί «εκτελούν χρέη» διευθυντών, οι διευθυντές και αναπληρωτές «εκτελούν χρέη» προϊσταμένων χωρίς κανείς να γνωρίζει τις αρμοδιότητες του και στις περισσότερες φορές να μην έχουν καν υφισταμένους (!!!).

Το απίστευτο στην υπόθεση είναι ότι το μεγάλο αυτό έργο που παρουσιάσανε, πριν ακόμα εφαρμοστεί έρχονται και το αλλάζουν προσθέτοντας και νέες ακόμα υπηρεσίες και τροποποιώντας τις Διευθύνσεις και Υπηρεσίες που οι ίδιοι έφτιαξαν!

Για δεύτερη μάλιστα φορά έρχεται να δημιουργήσει προσωπικό δύο ταχυτήτων (!!!) δείχνοντας ξεκάθαρα την θέληση του για την κατάργηση των Συλλογικών μας Συμβάσεων.

Μετά τον Εσωτερικό Έλεγχο που θέλησαν να καθορίζουν τους μισθούς τους με απόφαση της επιτροπής αμοιβών, έρχεται ο Διευθύνων και ορίζει «ειδικό επίδομα» για τους διευθυντές και προϊσταμένους που θα στελεχώσουν τις διευθύνσεις που υπάγονται απευθείας σε αυτόν, μεγαλύτερο από το επίδομα όλων των υπόλοιπων στελεχών που κατέχουν θέση ευθύνης!!!

Επίσης αφήνουν ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να φέρουν Γενικούς Διευθυντές εκτός ΕΥΔΑΠ.

Η απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου που θα εγκριθεί εκ των υστέρων από το ΔΣ τακτοποιεί υπεργενικούς Διευθυντές αλλά και ονομαστικά Διευθυντές και Προϊσταμένους που στην πλειονότητα τους προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα το τελευταίο διάστημα αποδείχτηκε ότι δεν είναι ικανοί να αλλάξουν ούτε μία κλειδαριά!

Αιδώς!!!

Κύριοι της Διοίκησης,

Η ΕΥΔΑΠ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Ελλάδας με μεγάλη ιστορία και δεν πρόκειται να γίνει στα χέρια σας αντικείμενο αποτυχημένων πειραματισμών.

Μέχρι σήμερα με ότι έχετε ασχοληθεί έχει βαλτώσει αν δεν έχει οδηγηθεί ήδη σε αποτυχία.

Έχετε πετύχει το απόλυτο τίποτα!!!

Η πρεμούρα για να προλάβετε την 1η του Απρίλη μήπως οφείλετε στην προσπάθεια σας να παρουσιάσετε έργο ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για την επίτευξη των μπόνων σας;

Επιτέλους σοβαρευτείτε. Ασχοληθείτε με τα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων που με υπεράνθρωπες προσπάθειες έβγαλαν ασπροπρόσωπη την εταιρεία τόσο με την πανδημία όσο και με τον πρόσφατο χιονιά.

Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η ΕΥΔΑΠ και οι εργαζόμενοι της δεν πρόκειται να γίνουν βορά στις επιδιώξεις σας.

Δεν θα δεχτούμε την κατάργηση των ΣΣΕ μας ούτε την δημιουργία προσωπικού δύο ταχυτήτων!!!

Για εσάς η ΕΥΔΑΠ είναι ένας ακόμα σταθμός προϋπηρεσίας στο βιογραφικό σας. Για εμάς είναι το δεύτερο σπίτι μας που θα περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας σε αυτήν και που ζούμε τις οικογένειές μας από την δουλειά μας σε αυτή.

Γραμματεία ΠΑΣΚΕ

ΥΣ. 1.  Πληροφορούμαστε ότι η σύμβαση με το Ελληνικό δημόσιο όχι μόνο δεν προχωρά αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο. Λέγεται ότι το Υπουργείο συνεχώς απορρίπτει με απαξιωτικό τρόπο τις προτάσεις της ΕΥΔΑΠ και ετοιμάζει αποικιοκρατική σύμβαση σε βάρος της εταιρείας μας.

2.  Σε ότι αφορά την Ψυττάλεια, μαθαίνουμε ότι υπάρχει εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου προς το ΔΣ όπου ο ίδιος αξιολογεί και προχωράει σε βαθμολογία των τεχνικών προσφορών χωρίς να υπάρχει επιτροπή και καμία υπογραφή από κανέναν υπηρεσιακό παράγοντα. 

Αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, ποιο είναι;

ΠΗΓΗ


ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ... 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ... ΕΥΔΑΠ;;; 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΥΠΕΡΟΓΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ" ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ";

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ";;

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ!

 ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ... ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΛΕΝΤΙ" ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ή ΘΕΣΜΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ... ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ  ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ- ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ  ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;

«ΚΑΘΕ ΖΩΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ, ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ. 

ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ.

ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, 

ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.  

Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΟΡΕΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ 

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΒΛ. ICESCR ΑΡΘΡΟ 11 &12)

 ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.»

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ; 

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;;;

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ! 

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! 


ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 


ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. 


ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΗΣΗΣ. 


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!  


ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΛΗΘΗ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙ ΜΗΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...


ΜΟΛΙΣ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!


               ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


ΠΗΓΗ
https://esykamaterou2.blogspot.com/

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 321, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ.12244

Τηλ. Επικ.: 210 5449779

e-mail: esy.perifereiaattikis@gmail.com

Ωράριο Λειτουργίας:

18.00 – 21.00 (ΔΕΥΤ-ΠΑΡ)